Läckbergs nya deckare släpps i specialutgåva

Den 17:e november släpps Lejontämjaren ­– årets mest efterlängtade deckare. Men redan nu går det att boka en specialutgåva med ett unikt omslag.

Det är tre år sedan Camilla Läckberg senast kom ut med en ny deckare. Intresset för hennes Fjällbackaserie är stort och därför får de mest hängivna fansen redan nu möjlighet att boka Lejontämjaren.

Som i alla Camilla Läckbergs deckare finns det två parallella historier – en i nutiden och en som utspelar sig i det förflutna. I Lejontämjarens dåtidshistoria finns en koppling till cirkusens förtrollande värld, vilket lyfts fram på specialutgåvans unika omslag.

Lejontämjaren inleds med att en flicka som försvann spårlöst från ortens ridskola halvnaken stapplar ut ur en snöig skog i Fjällbacka. Hon har utsatts för ofattbara grymheter och risken är att hon inte är ensam om sitt öde. Lejontämjaren är en historia om bortrövade flickor, hänsynslösa seriemördare och familjetragedier i det förflutna.

Lejontämjaren är den nionde boken i Camilla Läckbergs Fjällbackaserie. Böckerna i serien har sålts i 4,3 miljoner exemplar i Sverige. Totalt har Camilla Läckbergs deckare sålts i 15 miljoner exemplar internationellt.

Förhandsbokningen går att göra från nätbokhandlarna:

www.adlibris.com

www.bokus.com

www.cdon.com

Facebook