Läckbergs Super-Charlie attackeras av monsterbaciller

Camilla Läckbergs superhjälte Super-Charlie är tillbaka i ett nytt äventyr. Denna gång anfaller monsterbaciller familjen och han får använda både list och sina superkrafter för att säkra hemmet.

Super-Charlies familj är åter i fara när svärmar av baciller invaderar deras hem. Har det något att göra med den nya tjejen som flyttat in i grannhuset? Super-Charlie tar hjälp av både mormor och farfar i kampen mot monsterbacillerna.

– Med Super-Charlie får jag verkligen utlopp för min kreativitet och fantasi. Jag får också möjligheten att skriva böcker som på ett roande sätt väcker läslusten hos barn, säger Camilla Läckberg.

Idén till karaktären Super-Charlie fick Camilla Läckberg 2010 då hon väntade sitt tredje barn. I den första boken, Super-Charlie, som kom ut året efter upptäcker den unge hjälten sina superkrafter och hjälper sin storebror att bli av med en mobbare. 2012 kom Super-Charlie & gosedjurstjuven, där storasyster får hjälp att leta upp sitt försvunna gosedjur och i fjol fick världens yngste superhjälte använda sina detektivkunskaper för att lösa mormorsmysteriet.

– Super-Charlie är en karaktär som har många unga anhängare både i Sverige och utomlands. De första tre böckerna har sålts i över 200 000 ex bara i Sverige, så den fjärde boken är verkligen efterlängtad!, säger Christian Bang-Melchior, vd på Tukan förlag som ger ut böckerna om Super-Charlie.

Millis Sarri står bakom de uppskattade illustrationerna i samtliga böcker om Super-Charlie.

Super-Charlie & monsterbacillerna finns att köpa i bokhandeln, på nätet och i dagligvaruhandeln från v. 34.

För mer information om Camilla Läckberg, kontakta:
Maria Fabricius, Mindmakers: 076 308 57 23 eller maria@mindmakerspr.se

För mer information om boken, kontakta:
Annika Persson, Tukan förlag: 0722 47 04 00 eller annika@tukanforlag.se

Facebook