Samarbeten

Sahara Silver
sahara-silver-camilla
Camilla Läckberg är delägare i smyckesföretaget Sahara Silversmycken AB som startades av designern Lovisa Wester Bäckström – en kurskamrat från Handelshögskolan. Företagets vision är att göra tidlösa smycken i en kvalitet som håller livet ut och specialiserar sig på smycken i 925 sterlingsilver.

Sahara Silvers smycken säljs i alla Guldfynds butiker och i många fristående butiker. Det går också att köpa smyckena direkt på Sahara Silvers hemsida.

Tre Vänner
Filmerna Fjällbackamorden görs som ett joint-venture mellan Camilla Läckberg och produktionsbolaget Tre Vänner. TV-serien består av tio fristående avsnitt som är baserade på Camilla Läckbergs karaktärer, men med nyskrivna manus. I sommar är det premiär för biofilmen Tyskungen, en filmatisering av Camilla Läckbergs roman med samma namn. Filmen kommer ha samma skådespelare i huvudrollerna som i tv-serien.

Tre Vänner grundades 1995 och är ett av Sveriges ledande produktionsbolag. Mer info på Tre Vänners hemsida.

One Spoon Music
One Spoon Music är Camilla Läckbergs musikbolag som drivs gemensamt med producenten och låtskrivaren Pelle Nylén. Samarbetet började då Camillas barnbokskaraktär Super-Charlie fick sin första hitlåt, Super-Charlie.

Pelle Nylén är en etablerad låtskrivare och producent och har bland annat skrivit My Love och Walk Away åt Westlife, samt arbetat med countrystjärnan Carrie Underwood. One Spoon skriver låtar och jinglar. Företaget vänder sig till skivbolag, musikförlag, filmbolag, tv-bolag, radiostationer, reklamfilmsbranschen och artister.

Låtarna ”Super-Charlie” och ”Flyga med mig” finns på Itunes och Spotify.

Dansen
Sedan sin medverkan i Let’s Dance, har dansen fått en viktig plats i Camillas liv. Tillsammans med Stefano Oradei, svensk mästare i latindans, förbereder hon sig för fullt inför Pro/Am, tävlingen där ett proffs dansar tillsammans med en amatör. Omkring 2,5 timmar i veckan går nu till att vässa stegen i allt från chacha till rumba.

Camilla och Stefano tävlar tillsammans för första gången i New York den 7 juli.
IMG_2015-310x465

Facebook